Sommercamp i pur natur ...ganske enkelt...
Oldernes Snåsa Nord-Trøndelag

Oldernes Strandcamp er en liten, rustikk CAMPING, HYTTEBY og ferskvannsfiskevær med et hint av villmark. Vi utvikler spredte naturromantiske CAMP-SITES langs med Snåsavatnet, særs godt egnet for telt og bobil. Sålangt har vi 'SANDY BOTTOM CAMP' for bobiler og 'SUNNY MORNING CAMP' for telt og mindre bobil/campingbil. Enkelt serviceanlegg med vann, dusj, tørrtoalett, fryser, kjøl, ladestrøm, og utleiebåter forefinnes på gården i krysspunktet mellom camp-sitene. 

Oldernes Strandcamp ligger midt i 'Salige Godseier Schulz Natur Parck' med en mils nettverk av lett tilgjengelige spaserstier til et tyvetalls strender og utallige kasteplasser, samt til Oldernesenes tupper via 'Godseierens Tuppturer'.

Utenfor allfarvei, utenfor rotteracet... skutt ut av tiden, med en pil i hjertet...!

Ta et fugleperspektiv under...


Drone: Hallvard Smestad. Redigering og lyd: Peder Erasmus Ona-Hauffen


Stedet i stikkord;

Snåsa, Snåsavatnet, Ferie, Camping, Overnatting, Selvstell, Hytteutleie, Fiske, Båtutleie, Fiskekort, Turstier, Badestrender, Barnevennlig, Eldrevennlig, Severdig, Rimelig, Avsondret, Rolig, Romantisk

OG HER FØLGER DE MER FRYDEFULLE:

Romantikk, Svaberg, Nakenbad, Peiskos, Stearinlys, Skogerotikk, Fiskelykke, Lek, Bølgeskvulp, Utedo, Tupptur, Sjøorm, Antimoderne, Mystikk, Kultsted og Kult sted... rett og slett!

Oldernæs Gård ble i 1912 ervervet av den tyske rentenist, friluftspionér, storviltjeger, forfatter og godseier OTTO SCHULZ (1857-1935) og tatt i bruk som sommerresidence. Det er liten tvil om at det var den milelange strandlinje som fristet med sitt rike fiske. At gården ellers skilter med en enestående skjønnhet er jo heller ingen ulempe. Et sted hvor tiden telles langsomt i ørretvak, -hvor humla får suse og resten av verden fare, -hvor elgen rølper i solnedgang og myggen minner deg om at du ikke drømmer.